helART Alkotóműhely

Anyák napi DIY pakkok

helga
helga
2020.04.20 07:01

 Nemsokára Anyák-napja!

Amiben idén nagyon más lesz ez a jeles nap, az az, hogy a gyerekek sajnos nem járnak sem oviba, sem suliba, így sajnos nincs  lehetőségük meglepetéseket barkácsolni!

 

  Számomra minden évben nagy örömöt jelent, amikor a gyerekeimt láthatom Anyák-napján verset szavalni és a műsor végén, saját kézzel barkácsolt ajándékkal futnak hozzám !

Habár valószínűleg idén senkinek sem ez a legnagyobb problémája, nekem azért nagyon fog hiányozni a májusi programból!

Részben emiatt is gondoltam arra, hogy otthoni Alkotócsomagok összeállításával segítek nektek, így mégis készülhet  valami szívhez szóló, saját kezű ajándék idén is! Az Alkotócsomagjaim, amiket egy vásárlóm után szabadon csak PAKK-nak hívok, minden szükséges alapanyagot és eszközt tartalmaznak, ami az ajándék elkészítéséhez szükséges.  A gyerekek nagyon szeretnek pingálni és még ennél is jobban szeretik, ha a végeredmény tetszetős. Pontosan ezért készítem a formákat úgy, hogy vagy maga a forma már esztétikus kinézetet biztosítson, vagy a rajta lévő mintának köszönhetően válik csodaszéppé. Ezt a technikát már több száz gyereken volt alkalmam letesztelni, óvodai, iskolai és egyéb kézműves foglalkozások keretében, így bizton állíthatom, hogy tökéletesen működik. A csomag másik alkotórésze a formák mellett a HH Vintage Krétafesték, ami pedig rendkívül jó fedőképességének és gyors száradásának köszönhetően biztosítja a szép végeredményt. Egy csomag tartalmazza az alapformákat, 2 féle színű HH Vintage Krétafestéket, szalagokat az akasztós díszek esetében, mágnest a hűtőmágnesekhez, csiszolópapírt az előre mintázott formáknál és természetesen egy leírást a pontos elkészítés módjáról. Ezekkel a csomaggokkal, icipici felnőtt segítséggel, már az egészen kicsik is csodaszépet alkothatnak. Mivel nekem is 2 gyermekem van, így általában ők a tesztalanyok és ez alapján mindig pontosan be tudom lőni az életkort, akinek  csomagot ajánlom.

A PAKK-ok kitalálásánál mindig nagyon ügyelek arra, hogy ne nagyon lehessen hibázni, így a végeredmény mindig egy minőségi és szép dísz, amit örömmel készítenek a gyerekek.

Az Anyák-napi csomag 2 féle tartalommal választható.

A szíves PAKK-ot kisebbeknek is ( 3éves kortól) jó szívvel ajánlom, mert csak festeni és picit csiszolni kell, az előre felvitt mintáknak köszönhetően pedig látványos a végeredmény.

A virágos PAKK már egy kicsit nehezebb, hiszen a körvonalakat és éleket más-más színűre festve sokkal kontrasztosabb lesz a látvány, ehhez azonban szükséges egy biztosabb kéz, ezért ez 5 éves kortól ajánlott!

A PAKK-ok pontos összetétele:

Virágos PAKK

2 db száras virágforma fából

2 db 20 ml-es HH Vintage Krétafesték

2 db szalag

2 db ajándék kísérő kártya

2 db mintás papírzacskó

 1 db leírás

A csomagot itt tudjátok megrendelni : http://www.helart.hu/spd/754254/Anyak-napi-viragos-pakk-gyerekeknek

Szíves PAKK 

2 db akasztható szívforma előre mintázva

2db sima szívforma mintázva

2 db 20 ml-es HH Vintage Krétafesték

1 db csiszolópapír

2 db mágnes

1 db leírás

2 db ajándék kísérő kártya

2 db szalag

Megrendelés : http://www.helart.hu/spd/524302/Anyak-napi-szives-pakk

Ezekkel a csomaggokkal garantáltan jól fogtok szórakozni és ha mondjuk a nagymamához most nem is tudtok eljutni, mivel a formák laposak, könnyedén postázható is a kész ajándék!

Jó alkotást kívánok ! 

helga