Heti számláló + időjárás elemek

A heti számláló  egy izgalmas és kreatív eszköz, amely segít a gyerekeknek az idő fogalmának megértésében és a heti tervezésben. A waldorf pedagógiai megközelítésben fontosnak tartják, hogy a gyerekek élvezettel és szórakozva sajátítsák el az új ismereteket, és erre tökéletes lehetőséget nyújt ez a játékos és interaktív eszköz.

A számláló és időjárás waldorf témában egy számláló, amelyen a gyerekek minden nap elhelyezhetik a megfelelő figurát az adott napra, így segítve a hétközi napok és a hétvége megkülönböztetését. Emellett  jelölhetik az aktuális időjárást is, például napos, esős, felhős időt is.

Ez az eszköz nemcsak a matematikai készségek fejlesztését segíti, hanem a napi rutin megtanulását is elősegíti. A gyerekek közelebb kerülnek az időhöz és az idő múlásához, és ezáltal fejlődik a türelem, a rendszerezés és az időbeosztás készsége is.

A heti számláló és időjárás waldorf témában nemcsak otthon, de óvodai vagy iskolai környezetben is hasznosítható. A gyerekek aktívan bevonhatók a kitöltésébe és az időjárás jelölésébe, ami ösztönzi a kreativitást és a kommunikációt is. Ez egy játékos, interaktív és szórakoztató módja annak, hogy a gyerekek közelebb kerüljenek a matematikához és az idő fogalmához.


6termék 16

Nap

Anyaga:
juhar,bükk
Mérete:
6 cm
2 500 Ft

Felhő

Anyaga:
juhar,bükk
Mérete:
6 cm
2 000 Ft

Hold

Anyaga:
juhar,bükk
Mérete:
6 cm
2 000 Ft
Szűrés
Ár
 (Ft)
2 000 Ft - 4 500 Ft
Anyaga
Mérete