Tanuljunk természetesen

Ha valóban természetesen és hatékonyan szeretnél segíteni gyermekednek az alapkészségek fejlesztésében, akkor ezek az eszközök lehetnek a tökéletes megoldás: keményfából készülnek, és nagy segítséget jelentenek a betűk, számok és formák tanulásában. A gyerekekszeretnek ezekkel játszani, mert nagyon kellemes élményt nyújtanak a kéznek és a szemnek. Mivel minden darab egyedi, különleges tapasztalatot jelentenek a gyerekek számára, és segítik azokat az érzékszervi megfigyeléseket, amelyek az írás-fejlesztéshez és a matematikai készségekhez szükségesek.

A Tanuljunk természetesen eszközök a finommotorika fejlesztését is segítik, ami egy nagyon fontos alapkészség az írás és az általános életvitel szempontjából is. Mivel a gyerekek könnyedén megfoghatják és mozgathatják ezeket az eszközöket, finom mozgásuk is sokat fejlődik. Ezek az eszközök akár óvodáskorban is nagyon hasznosak lehetnek a gyerekeknek, és kifejezetten ajánlottak azoknak a szülőknek, akik szeretnék természetes módon fejleszteni a gyerek képességeit.

Összességében elmondható, hogy a Tanuljunk természetesen eszközök igazi érzéssel teli élményt nyújtanak a gyerekeknek. Segítenek az alapkészségek fejlesztésében, és a hatékony tanuláshoz is hozzájárulnak. Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked a lehető legjobban tudjon fejlődni, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni ezeket az eszközöket.

Minden termék egyedi rendelésre, rèszben  kézi megmunkálással, felületkezeléssel készül, így forma és színbeli eltérések előfordulhatnak.

 A műhelyemben feldolgozásra kerülő faanyagok mindegyike ellenőrzött helyről származik, a felületkezelő anyagok megfelelnek az európai EN713 szabványnak, mely a gyerek számára készülő termékekre vonatkozik.