Évkör-szülinapi figurák és számok

Az évkör-szülinapi figurák és számok egy különleges játékos pedagógiai eszköz a waldorf szellemiségben, amely segít az idő múlásának érzékeltetésében. Ezek a figurák és számok kifejezetten a gyermekek születésnapjainak megünneplésére szolgálnak, és együttműködnek az éves időkerettel és évfordulók ünneplésével.

Az évkör-szülinapi figurák és számok egyedi és kézzel készített kis figurákból állnak, amelyeket a gyermek születésnapjának időpontjához igazítanak. A figurákon található számok és jelölések jelölik a gyermek életkorát és fejlődését az adott időpontban. Ezáltal a gyerekek viszonyítási pontot kapnak ahhoz, hogy mennyi idő telt el és mennyit nőttek az adott születésnapjuk óta.

A figurák nemcsak a kisgyermekek számára nyújtanak egy érzékeny és érthető ábrázolást az időről, hanem a körülöttük lévő közösség számára is lehetőséget teremtenek az évfordulók és az élet ünneplésére. Ezáltal elősegítik a gyermekek és a felnőttek közötti kötődést és kapcsolatépítést.

Az évkör-szülinapi figurák és számok együttesen tehát nem csak egy eszköz az idő múlásának megérzéséhez, hanem egy ünnepi közösségi tevékenység is, amely a waldorf pedagógia alapelvei szerint épül fel.


23termék
 
Szűrés
Ár
 (Ft)
1 000 Ft - 15 000 Ft
Anyaga
Mérete