Sünik

 

Az állatcsaládok olyan kézműves termékek, amelyek szeretett család jelképeiként váltak rendkívül népszerűvé. Ezek a figurák, kézzel készülnek,  keményfából . A fából készült játékok rendkívül tartósak és ellenállóak.

Az állatfigurák  hosszú évtizedek óta fontos szerepet töltenek be a gyermekjátékok világában. Nemcsak azért, mert finom kidolgozásuk és édes megjelenésük sok gyermek szívét megdobogtatja, hanem azért is, mert ezek a kézműves fa állatok CE minősítéssel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben megfelelnek az európai uniós szabványoknak, így játékaink biztonságosak a gyermekek számára.

A fa állatok jelentősen hozzájárulnak a gyermekek fejlődéséhez és fantáziájához is. Képzeljünk el egy gyermeket, aki boldogan játszik egy faállattal, a képzelete határait feszegeti, és együtt élvezi az izgalmas kalandokat a játékokkal. A játékok formája,  sima felülete és letisztult megjelenése kellemes érzést kelt a gyermekben, és kíséri őket az első évektől egészen a kamaszkorig.


Az állatcsaládok jelképezik egy család valódi egységét, a szeretetet és az összetartozást.

Rendelésre készülő termék, melynél az elkészülési idő maximum 3 hét.Amennyiben ennél hamarabb lenne szükséged rá, kérlek egyeztessünk telefonon :+36209378928 vagy emailen : helart@helart.hu


4termék 14

Az állatcsaládok kézműves játékok kategóriába tartoznak, melyeket fából készítek 0-99 éves korosztály számára. Ezek a játékok különlegesek, hiszen igényes kidolgozásuk és természetes anyagfelhasználásuk révén hozzájárulnak az ökotudatosság és fenntarthatóság elvének megvalósításához.  Ez a fajta játék nem csak szórakozást és kreatív játékélményt nyújt a gyerekeknek, hanem segíti a finommotorika fejlődését és az érzékszerveik koordinációját az összeillesztésük során. Ráadásul, a fából készült játékok időtállóak, melyeknek köszönhetően generációkon át szolgálhatnak boldogsággal és szórakozással. Az állatcsaládok kézműves játékok tökéletes választás mindenki számára, aki szeretne minőségi és környezetbarát játékokat vásárolni.