helART Alkotóműhely

Ajándék Miniworkshopok!

helga
helga
2020.08.21 16:18

Miniworkshopok, avagy a bútorfestés új koncepciója!

 

Kb 2 éve tartok workshopokat Sopronban, bútorfestés és felújítás témakörben. Ezalatt a 2 év alatt már nagyon sokatokkal találkoztam személyesen, akár workshopon, akár csak az üzletben, festékvásárlás alkalmával.
Mivel mindannyian mások vagyunk, így mindenkinek más a fontos és más céllal keres meg engem, legyen szó egy örökölt bútordarab átfestésésről, vagy csak pár lakáskiegészítő készítéséről dekorációs céllal, új technikák megismeréséről, de akadt már konyhabútor átalakításba belevágó vevőm is ezidő alatt.

Van viszont pár szempont, ami úgy tűnik, hogy mindannyiótoknak nagyon fontos, legyen bármi is a végső cél.
Ezeket a tapasztalatokat összegyűjtve próbáltam az új tematikát belőni a számotokra.

Amit mindenki rendszeresen elmond és amiből mindenkinek nagyon kevés, van, az természetesen az IDŐ! Ezért is gondoltam, hogy egyes workshopok technikáinak szétbontásával, úgymiond időt nyerhetek a számotokra! Az új Miniworkshopok max 1,5-2 órásak, így akkor sem kell extrán átszervezni egy napotokat, ha például kisebb gyerkőc mellől jönnétek el hozzám, hiszen ennyi idő sokkal könnyebben nyerhtő, mint egy egész nap!
Sokszor előfordul az is, hogy valamennyi technikai tudással már rendelkeztek, így az egész napos kurzus anyagának egy része csak ismétlés lenne! Erre jelent megoldást az, hogy különválasztottam a különböző technikákat, így mindenki ki tudja választani a számára megfelelőt, vagy ami még éppen hiányzik a repertoárjából!

 

A workshopokon többnyire az én eszközeimet és anyagaimat használjátok, így bár több szuper tárggyal térhettek a végén haza, sajnos a konkrét munkát nem tudjátok otthon folytatni! Ezzel szemben a Miniworkshopokhoz összeállított termékcsomagokat a workshop végén haza is viszitek, így minden a rendelkezésetekre áll majd az otthoni mukához!

 

Azt gondolom, ha a fentiek még nem elég meggyőzőek a számotokra, akkor az utolsó szempontom mindenképpen az lesz:


A TUDÁS az, amit AJÁNDÉKBA adok nektek, azért, hogy ezáltal is elérje egyszer a küldetésem a célját, vagyis, hogy ne az legyen mindenkinek mindig az első, hogy a régit kidobja és újat vesz helyette!


Merjetek belevágni a régi bútorok felújításába, újrahasznosításába, átalakításába!

Nem kell, hogy egy teljesen instant és csillivilli Világ vegyen minkeet körül, új és lelketlen tárgyakkal!


Ha pedig már kellő számú youtube videót megnéztetek és éppen eléggé belezavarodtatok, vagy esetleg az alapokon felül extra technikákat is tanulnátok, válogassatok az alábbi workhopok közül és jelentkezzetek bátran!

https://www.helart.hu/mini_workshop_ingyenes

A fenti linken, a workshop dátummal ellátott nevére kattintva találjátok a részletes leírást és az egyes témákhoz tartozó pontos termékcsomagról infót , képeket és árat! Jelentkezni úgy tudtok, ha a kosárba téve megrendelitek, erről én 24 órán belül küldök egy visszaigazolást és egy, a csomag árának feléről szóló díjbekérőt, amit elutalva tudjátok a helyeteket biztosítani!

Ha bármi kérdésetek felmerülne, írjatok itt, vagy a facebookon a Helart Alotóműhely oldalán keresztül!

KATT !

helga