Átlagos értékelés:
5 (19 vélemény)
(19)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Petra
2021.07.26
Nagyon szép, igényes munka, egyedi ajándék! A férjem kapta házassági évfordulónkra, a nappalink fő helyére került!
Rozál
2021.07.17

Szép, igényesen kidolgozott termék,olyan amilyent vártam. Nagy sikere volt! Fiam kapta ajándékba gyereknapra, két gyermekes apukaként.
Rappi Zsófia
2021.05.03
Nagyon szépen megmunkált, egyedi termék
Niki
2021.05.02
A nővérem családjának adtam ajándékba a Maci családot, a második gyerkőc születésekor Azt mondta a legkedvesebb ajándék amit valaha kapott, nagyon szeretik???? Szépen kivitelezett munka, kedves kis tárgyak
Bencsák-Stadler Vivien
2021.04.20
Nagyon szép és igényes munka! Ajánlom mindenkinek!
Bozány Andrea
2021.04.11
Imádom a kis maci családomat.
Az eladót jó kommunikáció, szuper gyorsaság, igényes csomagolás és szuper kivitelezés jellemzi. Biztos, hogy fogok még innen rendelni! Gyönyörűek a kézműves termékei.
Sz
2021.04.10
Húsvét előtt az utolsó pillanatban rendeltem meg a Maci családot, mert elvarázsolt. Egy közös helyiségben szerettem volna kirakni, de a kisfiam lecsapott rá, azóta nála díszeleg a polcon. Azt hiszem kénytelen leszek egy másikat is rendelni .
Meglepődtem, mert nagyobb, mint amire a képek alapján számítottam, de így még jobban tetszik. Illetve a csomagolás is kellemes meglepetés volt: egy kis fészekben érkezett. Csodálkoztam is, hogy a raffián kívül nem volt más térkitöltő és így is középen maradt, sértetlenül.
Köszönjük!
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza