Kérdésed van? Keress bátran:

+36209378928 

helart@helart.hu

Kiemelt ajánlataink

Szia, jó, hogy itt vagy!

Már vártalak, hogy megmutathassam neked az én kis Világomat! Nagy-Somlai Helga vagyok, Sopronban élek és alkotok immáron 18 éve.

Műhelyemben készülnek dekorációk,  natúr festhető dekorálható faformák és fajátékok. 15 évvel ezelőtt csapott meg a fa illatta először és végérvényesen rabul is ejtett. Több mint 10 éve, hogy bútorfestéssel kezdtem foglalkozni és 4 éve már megrendelésre is dolgozok. 2021 év elején ismerkedtem meg a fajátékok készítésének rejtelmeivel és azóta nagyonsokféle termékkel bővült a palettám. Készülnek nálam állatcsaládok, mackók, rókák, cicák és nyuszik.

Az állatcsaládjaimat itt találod!

Teljesen saját ötlet alapján született fejlesztő fajátékom a CreaTRIS és a Mukik, mindkettő  természetes anyagoból készült, a logikára, kreativitásra épít és rengeteg módon játszható!

                

Többféle verzióban rendelhető itt.

És a végére hagytam, ami a legizgalmasabb, a PAKK-ok, avagy alkotócsomagok. Ezekben megtalálsz minden hozzzávalót az éppen elkészítendő tárgyhoz, többnyire viedós vagy képes tutorialok is készülnek hozzá, így teljesen biztosan csodákat fogsz alkotni !A csomagban lévő anyagok és eszközök mindig nagyon jó minőséget képviselnek, hiszen azt vallom, hogy csak így lehet igazán szépeket alkotni!

Nézz körbe és válogass!

helga

Izgalmas és hasznos tartalmak rendszeresen a helART Alkotóműhely youtube csatornáján!
Itt tudsz feliratkozni!